top of page

The world is more beautiful with design in it

Har du tenk på hvor mye design du omgir deg med til enhver tid? Og hvor bra det får deg til å føle deg uten at du tenker over det?

I alle tider har mennesket vært opptatt av design og omgi seg med vakre ting.

Og for meg gjør design verden vakrere. Det gir meg en lykkefølelse av å se design i all slags form, bare det at noen har lagt ned så mye tid og effort for å lage noe helt unikt gjør meg glad. Fra jeg var liten kan jeg huske at jeg ble bergtatt av vakkert design, arkitektur og kunst. Å få frem en hel historie i en logo, et møbel eller en gjenstand er for meg noe helt unikt, og har fascinert meg hele livet. Ofte så legger vi ikke merke til hva det er som gjør at vi liker eller ikke liker noe, men design kan sammenlignes med kunst. Det treffer noe i oss uten at vi helt kan sette fingeren på hva.


Mitt mål som designer er å få frem godfølelsen, treffe mennesket og spre glede.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page